2011. március 23., szerda

(i’m on a drug called winter)


A hétvégén még egyszer visszajött az ocsmány, szürke hideg, aztán hétfőn váratlanul tavasz lett. Szeretnék hinni abban, hogy most már az évszakfelügyeletnek is lépnie kellett, és a telet nagydarab kommandósok vitték el egy vidéki szuperklinikára, ahol a következő hónapokban leszoktatják a szerekről és megértetik vele, hogy lehet bármekkora sztár, bizonyos szabályokat neki is be kell tartania.

A bennem élő setét szívű költőt pedig mintha zavarná ez a madárfüttyös, napsütéses hirtelen váltás, és kompenzál. Évekkel ezelőtt volt utoljára ilyen, hogy egymás után három éjszakát nem bírok rendesen végigaludni, van minden, fetrengés, visszaalvás, felriadás, félálomban matatás, ettől reggel természetesen mogorva vagyok, nem megy a munka, és ingerlékenységem miatt lassan kénytelen leszek eltiltani magamat például a teljes internettől egy időre.

4 megjegyzés:

lucia írta...

durva telihold volt, ha reggelre mintha kicsit véres lett volna a szád sarka, és mintha a macska is kicsit többet vedlene a szokásosnál a bútorokra, akkor vond le a megfelelő következtetéseket.
:)

brainoiz írta...

a telihold eszembe sem jutott

a macska viszont most még/már nincsen nálam nyári táborban, ezért még ijesztőbb lenne, ha minden tele lenne szőrrel :)

MAC írta...

Lassan itt lesz az ideje egy tbányai elvonulásnak :-)

MAC

brainoiz írta...

MAC: a telihold miatt? :)

és teljesen igazad van, csak az időpont lesz a közeljövőben problémás :S