2010. december 22., szerda

(wish upon a falling star)


Ismét megtalált a szokásos prekarácsonyi melankólia, ugyanaz, amiről tavaly is írtam, bár idén nem volt olyan intenzív és hamarabb is múlt. Azért vártam egy kicsit ezzel a „mit szeretnél karácsonyra” mémmel, mielőtt zombijárványt kérnék a világnak (igaz, amikor lucia meginvitált a játékba, viccelődtünk azzal, hogy ha világbékét nem dobhatom fel, mert árt a setét imidzsemnek, akkor csak világpusztulást mondhatok, azt viszont azt nem szeretnék. Dilemma.)
Egyébként is sokáig húzódoztam, mert nagyon ritkán csatlakozom ilyen láncdolgokhoz, kivéve, ha könyvekről van szó, esetleg még filmekről és zenéről, de végül csak beletuszkoltam a könyveket.

(Az egészség alapdolog, ugye? Azt mindenképpen kívánnám magamnak és mindenkinek, aki szereti.)

1) szeretnék legalább olyan évet, mint a mostani volt, mert a kisebb zökkenők ellenére jónak tartom így december 22-ig. Nem csak magamnak, hanem a számomra fontos embereknek, akik miatt ez így sikerült, és különösen azoknak a barátaimnak, akiknek tudom, hogy jól jönne egy jobb év. (Lássuk be, tőlem ennyi érzelem már-már világbéke-kategória.)

2) szeretném, ha a különböző kiadói okok miatt évek óta a meghajtómon szomorkodó, lefordított regények végre szerető kezekbe kerülnének, szó szerint, tehát boltban válogató kezekbe, akik hazaviszik és elolvassák nevezett könyveket.

2b) több eddigi résztvevő példájából okulva (akik rutinosabb játékosokként nem bíznak az univerzumban) hozzátenném, hogy ezek a könyvek az én fordításomban jelenjenek meg, köszönöm.

3) szeretném végre összeszedni magamat kreatív fronton, novellákat írni, elkezdeni valamelyik regénytervemet vagy befejezni a félig készet; végigvinni és elkezdeni a különböző tettestársakkal készülő terveket.

3b) ehhez az is kell, hogy végre jobban be tudjam osztani az időmet, mert borzalmas, amit művelek

4) ha bármi meglepetés ér, az jó legyen, kicsit meguntam a kellemetleneket

5) most már csak akkor költözzek, ha én is akarok

6) szeretnék jövőre is utazni, úgy, ahogyan idén is összejött néhányszor, az elegendő

7) kevesebbet emészteni magamat olyasmiken, amikre semmi ráhatásom.

Kicsit későn csatlakoztam a játékhoz, ezért már mindenki listázott kedvére vagy tudom, hogy nem foglakozik ilyesmivel, de például nagyon érdekelne, vajon eshu barátom a nagy víz túlpartján mit kívánna karácsonyra.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igy legyen.

Névtelen írta...

Ja es mindez lehet, hogy egyszerubben osszejonne, ha vegervenyesen vilagsztarsag-palyara allitanad a macskat! BUEK es legyen szep evetek! ;)x

brainoiz írta...

Köszönöm és viszont is BÚÉK :) A macskasztárság ügyében meg konzultálok az illetékessel, a jószággal.