2005. február 9., szerda

(Hosszabbítás?)

A Cégnél elégggé lehangoló fejleményekkel fogadtak, pontosabban a fejlemények teljes hiányával. Nem is túl régen elkezdtem a visszaszámolást (ez az utolsó szombat este, ez az utolsó vasárnap), de nem kellett volna, mert most már nem húzogathatom le a napokat nyugodt szívvel. Pedig nem lenne sok hátra. Hétfő óta lebeg itt valami a levegőben, de persze semmi sem biztos, várakozás van, ami teljesen megmérgezi az egész hetet.
Mindenesetre eléggé valószínű, hogy még mindig nem mehetek haza.
Így lesz a három hétből öt, aztán meg ki tudja, mennyi.
Ezt mondjuk alig három nappal az amúgy is meghosszabbított itt-tartózkodás hivatalos vége előtt belengetni a lehető legótvarabb ötlet, és éppen csak hajszállal lesz ótvarabb, amikor holnap vagy holnapután hivatalosan is bejelentik.
A remény hal meg utoljára, persze.
Most csak azért nem csókoltatom azokat ott az óceán túlpartján, akiknek az elmúlt időszak legfostaligább hetét köszönhetem, mert nagy eséllyel fogok még szebbeket is kívánni nekik.

3 megjegyzés:

rosseb írta...

Noiz, biztos, hogy hosszabbítgatanak? Ugye nem vagy túszúl ejtve? Ugye nem csak időhúzós duma ez, hogy ne is gyanakodjunk? Jelezz, ha gáz van, a Különleges Önjelölt Zuperherótok Élesben Rt. ( K.Ö.Z.É.Rt) tagjai azonnal bevethetőek, csak szólj, ember, adj valami jelet.

brainoiz írta...

Dír rosseb, ezt most értékeltem és felírtam neked egy nagy pirospontot :)
Még az sem biztos, hogy hosszabbítanak, majd holnap vagy pénteken kiderül. De komoly esélyekkel játszik ez a lehetőség. Ha hosszabbítanak, visszatérünk a témára!

rosseb írta...

:) Csak szólj, hombre, és már ott is vagyunk. Hawskmooral felvettem a kapcsolatot, ha idejük engedi, ők is gyünnek, de kaput mindenképp nyitnak. Amúgy sose bánd, itt már sztrájkolnak a jegesmedvék, fűtést követelnek az utcákra. A pingvinek meg megostromolták a Széphő Rt. épületét. Nagy a káosz, nagyon nagy.