2008. október 7., kedd

(live from London)

Utolso este Angliaban, valahogy maradt egy kis hezag a londonozas meg a terry gilliam filmbol szalajtott uberpozer es nagyon cool hostelbe visszamenes kozott (ahol keken derengenek a neonok es ez nem vicc). Ugy dontottem, frusztral az ekezettelenseg, ezert majd valamennyivel bovebben otthonrol.

A kovetkezo resz tartalmabol: Noiz lemegy Birmingham kisuvickolt gyarnegyede ala, a Vaultba es talalkozik rosseb baratjaval, akit ravaszul meglepetesvendegnek hivott hosunk kedvenc huga; elemzes az angol videkrol es a pub crawlrol egy folyoparti kisvarosban, ahol az eddigi legmagasabb az utca/kocsma arany; Londonban vegre nem fuj a szel, ellenben szital az eso es Noiz bezart eromuvet nez ahitatosan a szurke eg alatt, majd felkeres nehany regen latott helyet, nosztalgiazik, vegul a Leicester Square-en belefut a High School Musical 3 diszvetitesehez kapcsolodo piros szonyeges sztarfelvonulasba, hogy aztan gyorsan menekulni probaljon a 15 431 darab sikoltozo 16 ev alatti lany kozelebol.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

hehe,Noiz nem tud élni,inkább kapott volna fel egy napszemüveget és sorolt volna be a vörös szőnyegre,mosolyogva-integetve,hátha,hisz egykoron még Brad Pitthez is hasonlították őtet,legalábbis emlékeim szerint

brainoiz írta...

ennyi sikoltozo tinin legfeljebb chuck norris birt volna attorni. es ezek brit tinicsajok, ok amugy is durvak, rovid szoknya - vekony harisnya a suliegyenruhajuk resze, nap mint nap abban jarnak, mikozben en megfagyok ezer reteg ruhaban.

Névtelen írta...

Az a pár Tini kellett volna Noiznak legalább egy kis életet leheltek volna belé...:-)Hehe ...
őőőő vagyis lehet, hogy inkább nem :-)

MAC

rosseb írta...

de.

spirea írta...

Megvan még a White Horse just off Picadilly Circus?

brainoiz írta...

spirea: nem tudom, sajnos éppen abban az utcában mem jártam most... de miért ne lenne meg? az ilyen pubok maradandóak.

Névtelen írta...

"frusztral az ekezettelenseg"
Hát te hát nem olvastad el a hozzászólásomat az előző bejegyzéshez, hát.

brainoiz írta...

ft: a múltkor előbb postoltam, utána olvastam kommenteket, mert ketyegett a netcafé órája... de hasznos oldalnak tűnik, köszönöm, elteszem legközelebbre.

Névtelen írta...

Remélem, hasznosnak fogod majd találni. Üdv!

spirea írta...

Muszáj leszek magam megnézni.