2008. július 24., csütörtök

(vagy titkos bunker épült alatta)

Az Aréna pláza hatalmas. Csillogóra suvickolt folyosók, üvegportálok, világító márkajelek és tágas, több emelet magas termek. Egy galaktikus birodalom Földre zuhant reproduktorhajója hever bekapcsolt álcázópajzzsal a Keleti mellett, az anyagteremtő roppant masinák ráálltak a földlakók gondolataira, már nem kávét, guminőt és sört termelnek tonnaszámra a bányászbolygóknak, hanem drága, logós ruhát, táskát meg szendvicset.

Az esti mozi után végigvonultunk az emeleten, előttünk senki, hátunk mögött erőtlen lárma. Utolsó napok, hirdették hatalmas feliratok az egyik üzlet kirakatában.

Az Aréna pláza kihalt folyosói modern zombifilmet idéznek.

Az Aréna pláza emberektől nyüzsgő folyosói modern zombifilmet idéznek.

2 megjegyzés:

Jud írta...

mar alig varom, hogy olvassak toled valamit. hosszut, sokat, sokat. ropogos, nyomdaillatu papiron. addig is marad ez a blog, mint valami narko, amire remego kezzel kattingat a netmegvonastol szenvedo juzer.


(ja, nem, amugy elvagyok net nelkul, most peldaul kuzdok, hogy ne nezzem meg a forumokat :D)

Névtelen írta...

hahó nektek ott Spanyolországban!

és köszönöm szépen. most újra előszedtem mindenféle ötleteket, meglátjuk, mi születik belőlük - és ha születnek, valahol még meg kell jelenniük, de jussunk el odáig...

addig a blogot terítem, mert ez EGY TERV, jut eszembe, így készítem rá a nagyobb dózisra azokat a kedves embereket, akiket érdekelnek a dolgaim :)