2008. június 11., szerda

(és most valami egészen más, most már erratával is)

De hogy jó dolgokról is essen szó, tegnap például tizensok év után, agnusnak hála, láthattunk újra BRAVO magazint. Szerintem öregedtünk vagy húsz évet a lapozgatás közben, legalábbis a mormogások alapján úgy tűnt, "kik ezek egyáltalán?", "tényleg minden fiú fekete szemfestéket használ?", "ja, hogy ez egy másik emo zenekar!", nem is beszélve a generation gapről árulkodó "szerintem egy nagy pofon kellene nekik" kijelentésről. Szomorú szívvel kell tudatnom, hogy nincsen már a lapban szerelemszexgyengédség rovat, pedig igény lenne rá. És kaptam egy posztert leendő albérletem falára az újság tulajdonosától*, ezúton is köszönöm, addig csak kiderítem, kik vannak rajta.

*update: aki (mielőtt úgy tűnne, hogy rendszeres vásárló) valójában csak a múltkori Macskafogó Magazinra adott csattanós válaszként, egyszeri alkalommal vállalkozott erre a bátor feladatra.


A másik kellemesség Stöki barátom cikke a kereszteslovagos játékunkról, szerintem teljesen korrekt, de nyilvánvalóan nem vagyok elfogulatlan, szóval nem is szaporítom tovább, link.

4 megjegyzés:

Cica írta...

Jó srácok vagytok, jól toljátok, engem a múltkor Lompi teljesen meggyőzött (igaz, az Arthur volt...)

Névtelen írta...

köszönjük, köszönjük. az Arthur egyébként sokkal brutálabb lesz, ha valaha elkészül (fingers crossed)

Névtelen írta...

most ez úgy hangzik, mintha én venném a bravo magazint. de, figyelem: én nem szoktam vásárolni a bravo magazint, csak a társaság kedvéért tettem, most az egyszer.

brainoiz írta...

agnus, igazad van, ez tényleg félreérthető. írok bele kiigazítást:)