2006. október 30., hétfő

(őszi hétvégék, ősi istenek)

Most hétvégén kimerészkedtem a városból, a vidéki őszutóba: az otthoni ablakból kertekre látok, nem ronda tömbökre. Az eső utáni nedvesség teljesen befészkelte magát a táj pórusaiba, a tekintetet hamar elnyelte a nyirkos pára, éppen csak engedte eljutni a város közeli határáig, és a biztonság kedvéért károgó varjúcsapatok is őrjáratoztak az enyhén fátyolszerű ködben.

Ez már a következő verziószáma az ősznek, a tél előtti utolsó upgrade-ek egyike. Az előző hétvégén még a napsütéses, vidám változatot kaptuk, ami élénken ragyogó színeket használt a fákra meg az égre, feltornázta a hőmérő higanyszálát, egyszóval mindent megtett, hogy sikeresen ismételhessük meg a tavalyi társasjátékozós-beszélgetős-sétálós hosszú hétvégét Pécs mellett. Ezúttal is a Nagy Levinék vendégei voltunk, köszönet nekik ezért; közben bográcsoztunk, mentünk tó mellé meg vízimalomba, néha ittunk tömény alkoholt is – szigorúan a megfázás ellen –, és összesen több kilónyi táblás játékkal múlattuk az időt.


(Ithaqua benézett)


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

És jó volt. Nagyon.

- írta...

Mi is Arkhamoztunk nemrég - pont Halloweenkor... és nekünk is Ithaqua jött ki. Most meg megjött a hideg. Nem stimmel itt valami. Ráadásul messzi még a telihold... (asszem). ;]

brainoiz írta...

Ork: bezony :)

Gábor: jó meglátás! de szerintem csak akkor kell aggódnunk, ha az országban még három csoport arkhamozott az adott időintervallumban és ők is Ithaquát húzták és a csoportok lokációja egy pentagrammát adott ki a térképen... yo, fthagn!