2009. április 21., kedd

(elsodor a trend)


Legalább egy éve létezik twitter accountom*, de eddig nem éreztem szükségét, hogy használjam. Viszont már tavaly is eszembe jutott, hogy utazásokhoz ideális eszköz lenne, majd ezzel a lendülettel nem is foglalkoztam vele tovább. Ha semmi nem jön közbe, akkor csütörtökön úgyis utazok egy picit, hát itt az új alkalom. Addig meg tesztelem a blogba illeszthető twitter-alkalmazást.

* (kezdte körülményesen magyarázkodva)

8 megjegyzés:

Duplavid írta...

Mire jó egyáltalán ez a twitter? A környezetemben ez az új mánia.

brainoiz írta...

140 karakteres kis "burst"-ök. ideális, ha csak úgy ki akarsz szórni valamit a netre, de nem akarsz ezért mondjuk postot írni. mivel lehet telefonról küldeni, sms-ben, nekem most arra lesz jó (ha működik a technológia), hogy pár nap külföld alatt jelenthetek magamról azoknak az érdeklődő tömegeknek, akik nyilvánvalóan elsorvadnának a bánattól, ha nem követhetnék , mi van velem :)

brainoiz írta...

(ld az éppen felkerült tweetet a NINről)

Duplavid írta...

Mondjuk arról lehet, hogy jobb a poszt, mert később is látják az emberek, míg a tweet lekeverődik. Én mondjuk elsősorban posztot olvasok. Persze ki hogy. Elhaladt fölöttem az idő, tiszta őskövület vagyok twitter nélkül :)

brainoiz írta...

persze, én is post-párti vagyok. a twitter az ideglenes, gyorsan aktualitásukat veszítő dolgoknak jó. a facebookon szoktam rá a kis állapotjelentésekre, van egy hasonló alkalmazásuk, de nem szándékozom áttérni rá teljesen.

rosseb írta...

en is probaltam, de
nahat, nahat
a telszamomat nem tamogatja. :S

Cica írta...

" a twitter az ideglenes, gyorsan aktualitásukat veszítő dolgoknak jó"
Mint amilyen az eletunk?

brainoiz írta...

Cica: mily' költői kép. :) Erről jut eszembe, hogy kellene olyan twitter-forma, ami csak haiku-formában fogad el üzenetet.