2009. szeptember 2., szerda

(medúzákkal a táborban)

Az okkult hímzőegylet tegnapi gyűlésén a mr.a nagyon rövid idő alatt, tiszteletet parancsoló módon megivott hat deci tömény alkoholt, kólával és redbullal kísérőnek, majd hosszasan felolvasott fejőséva aktuális könyvéből. A fejőséva az okkult hímzőegylet aktuális hobbija – ha a hobbi alatt olyasmit értünk, mint mondjuk cápák között búvárkodni –, egyszerűen nem tudunk betelni vele (lásd itt és itt). A múltkor agnusszal felváltva olvastunk fel egy-egy mondatot a hölgy két különböző regényéből, és az eredetinél nem sokkal bizarrabb, működő dialógusokat kaptunk*, tegnap pedig véletlenszerű helyeken felcsapva ráböktünk egy sorra az aktuális izében, és azt néztük, miként lehet az életünkre alkalmazni, mit iránymutatót (az enyémben szerepeltek didkók , remélem, az jót jelent).

A gyűlést amúgy egy új kocsmában tartottuk, amit ajánlani tudok, most nyílt, Alaptábor a neve, nagyon hangulatos hely a belvárosban. Lehet galérián fetrengeni párnákon, a pincében csocsózni vagy kábeldob-asztalok mellett ücsörögni. Kiszolgálás a pultnál, a földmogyoró grátisz, és kifejezetten baráti árak vannak, a sör meg rettenetesen olcsó (ez most nem költői túlzás, tényleg az, és semmi trükközés), mi kell még?

Szóval a fejőséva után kissé elszabadult a társalgási témák pokla. A medúzák éppen hazalátogató londoni tudósítója meg is jegyezte, hogy tavaly visszafogottabbnak tűntünk, amiben lehet valami, szilajabbak és nyúzottabbak vagyunk mostanában.

* a módszert még az ősi házibulikon tökéletesítettük a barátaimmal, csak ott romanákat és júlia regényfüzeteket használtunk; igazi partijáték, de nem szabad jó könyveket használni hozzá

7 megjegyzés:

Kardigán írta...

én igazán, igazán szerettem volna megállni, de nem megy.

Apró Mellek Búcúsbulija.

brainoiz írta...

és akkor a bőrszerkóba öltöztetett kutyáról nem is beszéltünk

hát igen, éva egy zseni

Ördögasszony írta...

"mr.a nagyon rövid idő alatt leforgása alatt"

*slapp!*

javíccsa, leülni!

:D

...mer a didkó az bezzeg megy... aha... a szeksz meg a szipu...

brainoiz írta...

fejőséva tehet erről is. piruló arccal kérek elnézést satöbbi satöbbi

(köszi :) )

eshustar írta...

Tudod, kezd egy kicsit félelmetes lenni, hogy miket ásol elő az ÉN emlékezetem setét bugyraiból is, múltkor a horrorfüzetek, most meg a júliás-románás felolvasások. Hmm. Legközelebb szólj előre légyszi, hogy fel tudjak készülni, néha túl nagy a sokk... :)

echnat írta...

sajtostallér+ketchup

brainoiz írta...

eshu: ne feledd, hogy nekünk szinte kollektív emlékezetünk van azokból az évekből(és ez remek dolog), ilyesmi becsúszhat fordítva is :D

echnat: azaz!