2005. március 23., szerda

(Bennszakad, megszegik)

A vasárnap tapasztalata amúgy, hogy multiplex moziba ezentúl is csak nagyon paráztatós horrorfilmre szabad elmenni, és akkor talán azok a zavaró elemek is megszűnnek az első negyedóra után, amelyeknek köszönhetően valaha leszoktam a dolbiszörráund palotákról. Idővel kihunytak a világító mobilok, a kigyúrt kopaszok felől sem hallatszott a horkantgató röhögés, sőt a mellettünk ülő humorherold — aki a film első percétől kezdve folyamatosan kommentált a nőjének, de cseppet sem viccesen — is nyitottabbá vált a fojtott hangú, ingerülten suttogó meggyőzésre.


Carnivale, Lost, Monk és a Firefly. Mostanában amúgy sorozatokban utazom.
Remek sorozataim vannak, csak tessék, csak tessék, nem szappanoperák, no sireee. És állandóan azon kapom magamat, hogy próbálom megkeresni, kiszúrni azokat kis fogaskerekeket, amelyek valahol a figurák, a díszletek mögött őrölnek, és profin, simulékonyan működtetik a történetet; mert ez az igazi kihívás.

3 megjegyzés:

- írta...

mi Csengetett milordot nézünk mostanság, ha bármit. brilliáns. :)

btw, az új és ismeretlen számokba fél-fél percet hallgattam bele, de mivel az új és ismert számok sokkal gyengébben szóltak így, mint stúdióból, inkább úgy döntöttem, nem hallgatom meg őket, kiszedtem mindet a playlistből, a nemkülföldönt kivéve. maradtak az új ismert és a régi ismert számok, amik így viszont nagyon jók... mert már tudom, minek a live változatai. fordítva viszont nem jó a sorrend. tudom, hogy ennek a felét már előre bejósoltam, mármint hogy így fogom csinálni, de kérted, hogy reportoljak... :)

bestem,

brainoiz írta...

A Csengetett milord zseni, csak ritkán látom és még nincsen meg. Helyette Blackadder :)

Koncert:az újakat én sem nyúzom halálra, de érdekes volt meghallgatni. A home ezek szerint neked is bejön... :) és a closer/only time?

OFF OFF

- írta...

A Csengetettet megbeszélhetjük, ha gondolod. :)

A Closer/Only time ott van rendesen. Az én aktuális kedvencem viszont ismét a TDTWWA (már a stúdiós megjelenésekor is az volt) - valamiért nagyon megfog.