2009. január 9., péntek

(MOZOG!)


Nem számít, hogy négy és fél órát ültem egy váróban, nem érdekel, hogy nekem kellett vinnem a könnyített gipszhez a hozzávalókat, mert a rendelőintézet nem rendelkezik ilyesmivel, végre, három hét után ismét két lábon állok, még ha kicsit csálén is, és egy bespeedezett csiga sebességével haladok a külvilágban.

A kórházból hazafelé vezető út tapasztalatai alapján viszont ezt nem fogom túl gyakran megtenni, mert iszonyú hideg van, hiába húzok bármennyi zoknit gipszből kilógó lábujjaimra – az esős idő pedig epikus küldetésnek ígérkezik, tekintve, hogy víz nem érheti a burkot –, szóval a következő hetekben én leszek az ember, aki a Legrosszabb Kifogásnak Tűnő, De Igaz Szöveggel Marad Majd Otthon. Viszont legalább két lábon.

Utógondolat: a MOZOG így, nagybetűkkel, felkiáltójellel egészen olyan, mint egy indusztriális metálban utazó zenekar neve, amit még meg kellene alapítanom egyszer.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Neked kellett vinni a hozzávalókat? Mit, gipszet a hobbiboltból, vagy mi? Egészen elképesztő ez így. Ha neaggyisten ki kéne vetetnem a vakbelemet, nekem kéne vinnem hozzá kést meg elemlámpát...? Anyám....

Neked meg gratula a kitartásodhoz, és ha megvan a metálbandád első koncertjének az időpontja, kérlek szólj. :)

brainoiz írta...

a könnyített gipsz nem alapszolgálatatás. pénzbe is kerül, plusz ezek szerint nem mindenhol van, bár ez utóbbi engem is meglepett.

gnomebone írta...

hah! at laaaaaast!
örülök, akkor jöhetsz mosmá nargilézni! :P

plusz a nevet lenyúlom, sajnálom haver.

brainoiz írta...

gnomebone: nem adom, egyszer már kaptál tőlem metálnevet, de neked nem kellett a Pörc / Poertz, ennyi, ez a vonat elment, sajnálom. (hehe)

Névtelen írta...

És off: megszórtalak stafétabottal. Csak hogy örvendjen a te szíved. ):>

http://infection.freeblog.hu/archives/2009/01/09/3690119/

Duplavid írta...

No végre :)
Csatlakozom Mételyhez, szólj nekem is ;)

Névtelen írta...

És a Sláger számotok címe : A marsi amazonok protonlázadása aminek a refrénje a : bétarezonátor vakító villanása elsöpörte a gyász fekete felhőjét a kupolavárosról .....
És a kép ismét a Nagyszinpadot mutatja ahol a 40(K) ezres :-) tömeg egy emberként üvölti a refrént ......
de várjunk csak az első sorokban valaki megint az INKALosok tömegébe vetette magát és vadul osztja a pofonokat ....

MAC

brainoiz írta...

MAC: naná, számítok is a Numero Uno rajongóra az első sorban!