2009. január 28., szerda

(az van, hogy furcsán érzem magamat mostanában)


Túladagoltam magamat a West Wing / Elnök emberei című sorozattal, álmomban egy nem létező ország nem létező politikai kérdéseit próbálom megoldani meglazított nyakkendőben, pedig amúgy is elég rosszul alszom mostanában. Odakint esik, a ház előtt már második reggel látom ugyanannál a lámpaoszlopnál a Fővárosi Csatornázási Művek két autóját, rejtélyes csövekkel, vészvillogókkal és sárga mellényes emberekkel. Ezért ufós-összeesküvős filmekre gondolok kávéfőzés közben, ahol a telefonszerelők leparkolt furgonjában mindig lehallgatókészülékek üzemelnek. Nyilvánvalóan túl sok ufós-összeesküvős filmet néztem – és az egóm is túl nagy, miért hallgatnának le éppen engem –, ezért nem gondolok rögtön az egyszerű magyarázatra: vagy karbantartónak álcázott bűnözők, akik a csatornában a szemközti bank páncélterme felé haladnak, vagy ügynökök, akik a dunai halember-hibridek telepeit számolják fel a közeli strand alatti járatokban.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem az utolsó lesz a helyes megfejtés. Köztudott, hogy a hal-ember hibridek ilyenkor hibernálódnak, és könnyebb őket elkapni.

Névtelen írta...

Az a túlfejlett ego! :D Nem lehet, hogy a szomszédba költözött valami visszavonult maffiózó, és őt figyelik? (Elismerem, az ötlet nem túl eredeti.) :)

gollum

Névtelen írta...

valami speci vegyszerrel toltik fel a varos csatornarendszeret, hogy aztan az egeszet a levegobe ropitsek.
r

Névtelen írta...

a téranomália miatt van,

egyszerűen csak elvékonyodtak a Negyedik Pokoltól elválasztó Falak (mostanság ez a legszinkronabb az aktuális kvantumfrekvenciánkkal) és most az utolsó techno-rítusokkal kísérlik meg a lehetetlent. De hát én tavaly is megmondtam, hogy nem kell félni, idén nem lesz gáz.

:okkult:

Srakker írta...

A dunai halemberek preemptív adócsapása zajlott éppen. Gondolod, hogy csak a szennyezőktől szedik be a környezetvédelmi tárgyú dézsmákat, a védendő személyektől (adózóktól) nem? Haha! Ha sarc, hát legyen sarc!

brainoiz írta...

egyik lehetőség jobb, mint a másik! azóta egyébként eltűntek. bármit is jelentsen ez.