2005. november 27., vasárnap

(Itt vannak!)

– Nézd már, Spockné! – Ismeretlen látogató egy műanyag tündérfület viselő lányról a tegnapi képregényfesztiválon.

A szubkultúra erősödik, legalábbis bizonyos részei határozottan, ami jól jelez, hogy a képregényvásáron már képviseltették magukat azok a középiskolás lánykák is, akik elf-füleket és macskafüleket hordtak, japán neveken szólították egymást és tényleg elalélva szorították keblükhöz a frissen vásárolt mangákat. Ez még nem annyira durva, mint a nagyobb animeconokon a démonvadász iskoláslánynak öltözött, túlsúlyos amerikai háztartásbelik, de tanulságos volt megfigyelni az eseménynek otthont adó Sugár üzletközpont civiljeinek az arcát.

Ezúton szeretnék gratulálni Srakker ügynöknek és Magamurának, akik az itt megjelenő Roham magazinban debütáltak Bürokraták című képregényükkel (rajzolta: brazil), illetve Hannának, aki remek scifivel szerepel ugyanott. A honlapról szabadon letölthető az első szám, érdemes belenézni.

5 megjegyzés:

Srakker írta...

Köszönjük. Folytatjuk :)

Srakker írta...

Ez másodikra egy politikai idézetnek tűnik. A tudatalattim szégyentelenül guberál mindenhonnan, a lényeg, hogy csillogjon, a többi nem érdekli.

Névtelen írta...

kedves br. (+d.), szóljatok már esetleg az ilyenekről nekem is, mer én mint hülye TTK-s, nem vagyok up to date a hasonló dolgokról, de szeretnék.

Névtelen írta...

Kedves razor, csak azért nem szóltunk, mert legjobb tudomásunk szerint épp egy olyan világvárosban voltál, amelynek jóval fejlettebb a képregénykultúrája. De legközelebb értesítünk, nyugi :)

d

Névtelen írta...

ja télleg :)