2008. március 17., hétfő

(szivárvány)

- Reggel fél nyolckor szálltam le a Flórián téren. Permetszerű, gyenge eső hullott, a hátam mögött még ragyogott a napfény, előttem, a magasban már viharkék volt az ég, és
hatalmas szivárvány feszült pontosan az óbudai lakótelep egyik hosszú házsora fölött, a roppant fogantyú a betonbőröndön.

- Két hónappal ezelőtt a korábbiaknál jóval aktívabban kezdtem el futni, hogy kisisteregjem magamból az idei év egyre gyűlő feszültségét. Ez ugyan csak ideig-óráig működik, de közben lassan mind távban, mind kitartásban legalább háromszorosát hozom a korábbi teljesítményemnek. Azt hiszem, ezzel el is meséltem az utóbbi időszak egyetlen sikerélményét, ami elég árulkodó jelzés az életemről.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én azért így is büszke vagyok rád! :) Csak így tovább!

Névtelen írta...

"roppant fogantyú a betonbőröndön" ez gyönyörű

Cica írta...

"roppant fogantyú a betonbőröndön" épp erre akartam valami frappánsan szarkasztikusat (ejtsd: ordenáré fikázás) írni, de a hölgyek lelkesedésére való tekintettel ez most elmarad.

brainoiz írta...

másik viktor, aki nem én: és te ki vagy egyébként? felőlem fikázhatsz nyugodtan. (btw, az első komment nem hölgy)

Cica írta...

Ja tudom, hogy csak isolde a hölgy :). Én vagyok a szimpatikus szőke nigger a halott állatok elfogyasztása buliból (meg a dec. 22-es szülinapról). Máshol egyébként Cica.

brainoiz írta...

ahá, hát akkor üdv itt (is)! miért nem ezzel kezdted, a Cica nicket felismertem volna egyből :)