2008. február 27., szerda

(félig kitöltött blogtemplate nyavalygáshoz)

A hétvégén tényleg jó kedvem volt, aminek az egyetlen hátulütője, hogy sokkal nyomasztóbb a világ, amikor az olyan napok, mint a mai, teljesen kiütik a pozitív hatásait.

Mert felkelek, leülök dolgozni és [ezerszer hallott siránkozás], aztán elmegyek vezetni a sokadik órámra, aminek a felénél az oktató felajánlja, hogy ezt akkor mára inkább hagyjuk abba, alig egy másodperccel előzve meg engem; bejövök az irodába, és [ezerszer hallott siránkozás], meg egyébként is, [ezerszer hallott siránkozás] és [ezerszer hallott siránkozás].

Az a nagy szerencsém, hogy a barátaim megkérdezik, mi van velem, nem riadnak meg az üvöltő negatívságtól és még segítenek is rajtam.

9 megjegyzés:

tapsi írta...

akkor felvidítalak azzal, hogy megérkezett a Twenty Major könyv, és amikor csak akarod, kölcsönadom neked :)

brainoiz írta...

hohó, köszönöm. élni fogok vele valamikor, szerintem tényleg egy alkoholista, trágár írre és képzelt trágár barátaira van szükségem :)

Jud írta...

na de itt a tavasz, és tessék lejönni hozzánk a Pécsbe, és által megyünk a Villányba is, mert az igen LYÓ!

garantált a feltöltődés, amit a legrosszabb napok sem csaphatnak agyon!

Névtelen írta...

Jud: nem hangzik rosszul... :)

tapsi írta...

mindenesetre kikapcsolja az ember agyát :D

bár komolyan mondom, az életben nem leszek képes meghallgatni egy Damien Rice számot sem, mert eszembe fog róla jutni az öreg Twenty, és vége :D

rosseb írta...

nézd. lehetnél etióp is.
:)
sovány vigasz, de ennyire futja.

brainoiz írta...

rosseb: igen, tudom, és ilyenkor eszembe is jut, van-e alapom egyáltalán panaszkodni, és ettől nem lesz fényesebb az élet, mert nincsen.

Névtelen írta...

pont aznap pont én is akartam írni egy paraméterezett nyavajgást, nem ér :P

brainoiz írta...

agnus: valami lehetett aznap a levegőben :) szerintem ne tartson vissza ez itt fent, az apehnél is rengeteg típusú űrlap létezik majdnem ugyanarra, a tiéd lehetne a nyavalyg.16.03/21.b, az enyém meg az a) vagy a c)