2015. december 3., csütörtök

(önreklám és szörnyvadász)


Öt éve írogatok már az sfmagra különböző szerzőkről és műveikről (igen, szalad az idő, valóban öt éves lett az oldal, ennek kapcsán a minap párás szemmel, két részletben nosztalgiáztunk meg ajánlottunk cikkeket), de arra nem számítottam, hogy egyszer én is téma lehetek — az sfmagos kollégák viszont remek kérdéseket tettek fel a játékírásról, Van Helsingről, Borgoviáról és Koscsejről, a Halhatatlanról. Itt olvasható.




4 megjegyzés:

Just Us írta...

Remek interju! Es hagyomanyos (tehat nem szamitogepes) szerepjatekot nem fejlesztenetek?

brainoiz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
brainoiz írta...

Koszi szepen! Hagyomanyos rpg tobb okbol sem lesz: 1) reteghobbi, elenyeszoen aprocska piaca van (hacsak nem te vagy a DnD, de az sem hasonlithato ossze a kilencvenes evek szamaival) es azon is rengeteg cim osztozik, nem veletlen, hogy at is ment kickstarterrre a hobbi 2) teljesen mas munkafolyamatot es emberanyagot kovetel 3) a ceget alkoto torzsgarda csinalt mar rpg-t 2000 korul, abbol notte ki magat a szamitogepes jatekfejlesztes, mert mar akkor rajottek, hogy az nem nyero, szoval nem fognak visszafordulni :)

Just Us írta...

Pedig milyen jol el lehetett szallni regen az RPGkben! Persze jogos hogy mar nem aktualis, de azert kivancsi lettem volna ra, hogy mit hoznatok ki belole...