2011. június 3., péntek

(lord of the... things)


Tegnap szóba került a kocsmában, hogy ha egyszer igazán hatalmas Sötét Nagyúr leszek*, akkor a sok munka miatt már az akolitusaimnak is akolitusai lesznek, mire Srakker (másik nevén a Hivatalnok) fanyarul rámutatott, hogy a világot uralni akaró főgonoszok valamiért mindig bürokratikus szervezeteket építenek ki.

Erről eszembe jutott, hogy valószínűleg Szauron mordori tornyának jelentős részét kis, kényelmetlen irodák töltötték ki, és innen már csak egy lépés volt elképzelni, amint a gyűrűlidérceket a megfelelő minisztériumban – a Nazgûliumban, copyright by Srakker – zaklatják kimutatásokkal (Két felderítőút a Bakacsinerdőbe? Mi került ezen ennyibe? A Gyűrű pedig még sehol? Eredményeket akarunk!). Vagy vegyük Szarumánt, mondta Tapsi, és eltűnődtünk, milyen kiváló slide-okat rakhatott össze a prezentációjához, amivel rávette Barad-dûrt Vasudvard támogatására!

* ez egy teljesen átlagos beszélgetésnek számít a baráti köreimben

2 megjegyzés:

Jud írta...

Mindig egyszerre olvasok vissza a blogodban úgy 8-10 bejegyzést, és mindegyikhez kommentelnék, de akkor most vedd úgy, hogy nem tudom eldönteni, melyik a legjobb, amelyikre virtuális vigyort küldök.

:D:D:D:D

Ja, és még mindig több van némelyik bejegyzésedben, mint amennyi ötlet mondjuk az egész hazai fantasztikum éves termésében. Ezt is mindig vedd majd hozzá.

brainoiz írta...

nagyon szépen köszönöm :)